Hulp bij zoekresultaten

Bovenin het scherm is een kruimelpad zichtbaar. Door erop te klikken kunt u terug naar het vorige scherm of terug naar het zoekscherm.
Onder het kruimelpad is de paginering getoond (als er meerdere pagina's aan beschrijvingen gevonden is). Klik op het paginanummer om te bladeren in uw resultaat.

Het is mogelijk om aan te geven hoeveel resultaten u per pagina wilt weergeven. U kunt het aantal aanpassen in het veldje Aantal p.p., daarna kunt u door op te klikken de instelling doorvoeren.

Sorteren van uw gegevens kan ook. U kunt kiezen op welk veld u wilt sorteren en in welke richting de resultaten gesorteerd moeten worden. Na uw aanpassing moet u op klikken om de sortering door te voeren.

Uitleg van de iconen bij de zoekresultaten:

   

Klik hier om de gedetailleerde beschrijving van het resultaat te lezen.

   

Aanvragen. U kunt een archiefbestanddeel aanvragen voor een bepaalde dag om dit te raadplegen in de studiezaal van het gemeentearchief.

   

Als u een account heeft en bent ingelogd, kunt u archieven en archiefbestanddelen in een dossier plaatsen. Op deze manier kun u uw favorieten later op een eenvoudige manier terugkijken.